Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Decathlon

2009.11.22. 14:57 | kusz | Szólj hozzá!

Szevasztok!

Kusz lennék ismét és nemtom meik nap volt már a héten, de megbeszéltük Siddel, hogy lemegyünk gurulunk egyett a picit nedves talaj viszony ellenére szóval fogtuk magunkat és megindultunk.

Mivel városkánkban nem rég nyilt meg a Decathlon sport áruház ezért ugy döntöttünk kimegyünk oda és meglessük mit rejteget számunkra az üzlet. Nem volt közel ugyhogy egy jó deszkával elgurulós kis időt eltöltöttünk mire odaértünk, de elötte bementünk vettünk piát az Aldiban ahol Sid csinált magának ilyen bevásárló kártyát a gyüjteményébe. Miután ezt megtettük beszabadultunk a Decathlonba ahol sokminden jót lehetett látni a frankó sílécek és snowboardoktól a a két kerekű gördeszkáig amit kiakartunk próbálni, de csávókám elvitte elöttünk és szép csendben suhant végig a sorok között. IGEN! A sorok között hiszen ekkor esett le nekünk is, hogy ebben a boltban minden ki lehet próbálni ami mozdítható szóval nem szórakoztam leraktam a deszkám a földre és gurultam Sid meg kipróbált egy deszkát ami a polcon lógott. Mentünk egy kisebb kört közbe kosaraztunk, meg ilyen szabadtéri tenisz vagy nemis tudom mi volt az a szar na olyat is csináltunk:D

Visszamentünk a két kerekű deszkához ami mostmár szabad volt ugyhogy kipróbáltuk mindketten de előszőr egyikünknek se ment a menet ugyhogy feladtuk és tettünk még egy kört. Találtunk ilyen játékgép szerűséget amit így egy szönyeg taposásával kellett irányítani azzal szórakoztunk egy keveset azt befogtam a lépés számlálót amin lépegettem egy keveset. Aztán találkoztunk Katáékkal akiknél egy különös roller volt amit a segged riszálásával tudtad meghajtani. Ezek után ismét kipróbáltuk a két kerekű deszkát amit mostmár betudtam indítani és tettem pár nagy kört Sid pedig egy rollerel nyomult utánam miközbe a deszkáink a kosárba pihentek. Ezek után kimentünk, de ez se volt valami nyugalommal teli ugyanis amikor kimentünk megszólalt a riasztó vagy mi a tököm, azt jelezve h loptam valamit a boltból pedig nemis. Átmentünk mégegyszer a detektoron és nem jelzett semmit erre a biztonságis csávó mondja, hogy bocsi meg hogy köszi az együttmüködést, de néha beszokott riasztani véletlen. Erre odamentünk a kártya csináló géphez és csináltunk Decathlonos kártyát is a gyüjteménybe. Mondjuk ez ugy néz ki mint egy kártya amire rászáradt valami kaki, de a lényeg ottvan. Na és hazamentünk:D Ennyi lett volna. Szevasztok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr811543831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása