Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Wake Up The City - DLST Night Ride

2009.10.29. 14:26 | kusz | Szólj hozzá!

Helló mindenki itt ismét Kusz és most ebben a postban befogok nektek számolni a DLST első night ridejáról amit kedd este 8-tól szerda reggel 8-ig tartottunk ami egy pici hazugságot rejt magában, de a lényeg az, hogy körülbelül eddig volt.:D

Nos minden ott kezdődött, hogy este fél 8 8 körülre volt megbeszélve a tali mozi elött. Én már ott voltam elöbb is és vártam Sidet Lizomot mert ugye ők jöttek tutira Tar meg nem volt benne biztos. Időben megérkezett a kettő titán és kezdés képp elkísértük egy két barátunkat haza bemelegítés képpen eközbe Sid deszkával beugrott egy bokorba, hogy oldja a fent maradt feszültséget és elkezdődjön az este. Mikor ficak barátunkat is elkísértük haza megáltunk egy picit szerelni mivel Sidnek nem passzolt valami a verdáján, miután megszereltük lezúztunk a színház elött és oda ragadtunk picit mozihoz a deszkánkal együtt ahol két lány akit lia és lau néven ismerünk kutyát sétáltatott jó emberhez kellően megsimiztuk a nagyfejú kutyát és ugy döntöttünk h kimegyünk kp-ra. Miközbe mentünk kp-ra egy rendőrautóval futottunk össze, de ekkor még nem szólt meg minket, hogy az út kellős közepén gurulunk. Na szóval kiértünk kp-ra ahol csak ültünk azt ugy döntöttünk guruljunk le a pince soron ami elég hajlebegtető érzés volt és, hogy így leértünk óvárosba lent is maradtunk ott deszkázni egy picit.

Megálltunk a széchényi pékségnél ahol volt egy manualra alkalmas hely ahol elszórakoztunk egy darabig aztán elkezdtünk olyan képeket csinálni ahol az autók fénye van hangsúlyban, ennél jobban nemtudom magam kifejezni majd lejjebb láthatjátok egy két képen.

Ezek után elkezdtünk elindulni felfele a mekdonáldsz fele ahol beugrottunk a spar mögé (régi plusz) ahol találtunk egy jó spotot amit elkezdtünk lizommal lefele ugrálni ahol a talaj gecire csúszott és össze vissza estünk legalábbis én tutira. Ahogy mentünk el onnan Sid talált egy always ultra-s dobozt amivel elkezdett táncolni és mivel ezt egy bokor mellett tette én Sid mellett beugrottam a bokorba és nekem vágta az always ultrás dobozt. Mentünk tovább ahol volt egy raktárajtó ami nyitva volt és rajok mászkáltak ki onnan egy kocsihoz mi gyorsan elzúztunk mellettük deszkával hátha nagyot néznek majd.

Felmentünk a park centerhez ahol van egy rohadt nagy lépcső aminek az oldalán olyan izé van amit nemtudok szintén kifejezni, de belehet róla droppolni ezt Sid ki is használta és megpróbálta sajna érkezni nem sikerült belőle, de tisztelet számára, hogy megpróbálta.

Park centerbe pár raj emberke rakott összefele valami boltot, de mi nemnagyon foglalkoztunk velük csak deszkáztunk és deszkáztunk mikor az az ötlet jött, hogy ragasszuk a lábunkra a deszkát ami kissebb nagyobb sikerrel sikerült. Ezek után felakartunk venni egy két sorcit aminek az eredménye, hogy meghalt egy csapágyam amiből az jött, hogy menjünk keltsük fel Andrew-t és kérjünk tőle csapágyat.

Útközben Andrew felé megáltunk a mekdonáldsznál ahol az ott levő csúzdába "csúszkáltunk, gurultunk" lefele deszkával és hülye képeket csináltunk na de visszatérve ahoz, hogy mentünk andrewhoz, de persze nem telhet el idő menetközbe se, hogy nyugalmunk legyen ezért Szaszával beszéltünk telefonon míg odaértünk bundihoz és telefonon olyanokat beszéltünk h megy a hűtőd? -megy -akkor szaladj utána meg még ehez hasonlókkal fárasztottuk szegényt az éjjel.

Na de odaértünk Andrewhoz és ő neki nem nagyon tettszett, h ilyenkor felzaklattuk és még csapágyat se adott. Ekkor Lizom lenyomott egy kommandót az otthonába, h szerezzen nekem egy csapágyat amit sikeresen elis végzet szóval ismét gurulhattam.

Ez után visszatértünk park centerhez, hogy felvegyük a sorcit meg zúzzunk tovább. Egy Lizommal folytatott skate után a zsaruk is megjelentek amire számítottunk az este folyamán, de meglepő elég kedvesen (mondjuk így) küldtek el minket.

Célba vettük a tescot ahol vettünk vizet h oltsuk a szomjunkat és Lizom lopott az offline-ból egy matrica pakkot is. Sid nagyon megkívánt egy kis rágót ezért én visszamentem pénzt váltani, hogy az automatából tudjunk rágót fosztani. Eközbe Sid elszórakozott a tesco ajtóval ami odacsukta a fejét párszor.

Nekem ugymond volt egy feladatom az este folyamán méghozzá, hogy egy számomra nagyon kedves lány ablakába jutassak valamiféle virágot és hát hajnali 3-4 fele nehéz virágot szerezni ugyhogy gondoltam elnézek obi fele hátha találok virágot. Találtam is annyi virágot, hogy sok is volt csak az a sok nagy volt és nem találtam kissebbet egy ilyen cserepes utánzatú virágnál szóval sajnos csak ez volt de reméltem, hogy ennek is örülni fog. Igazából mondhatjuk, hogy loptam az obitól egy (cserép) virágot. Köszi OBI:D

Elindultunk megkeresni a lány ablakát aki megjelölte egy parfümös üveggel az ablakot csak, hogy elötte azt mondta h egy ilyen hőmérő szerüséggel fogja megjelölni, de aztán mégis parfümös üveget rakott. Itt az volt a gáz, hogy előszőr mikor kerestük az ablakot nem találtunk parfümös üveget, de viszont olyan hőmérő szart igen és nem tudtuk eldönteni, hogy most mi legyen ezért mégegyszer végig futottunk az ablakoknál és akkor már megtaláltuk a parfümös üveget a virágot odaraktuk ráírtuk egy cetlire, hogy ne lopd el a virágot és ráraktuk megvakuztuk az ablakot és tovább mentünk a dolgunkra.

A következő célpont az volt, hogy végig guruljunk a vasmű úton amit megis tettünk pár taxi társaságában amik elment mellettünk. Mikor ez megvolt felgurultunk a fősulihoz ahol leültünk a szökőkúthoz megpihenni egy keveset és megdumáltuk, hogy üljünk ki az egyik tíz emeletes tetejére nézelődni.

A tetőre kijutás már alapból rosszul kezdődött hisz a lépcsőházba alig tudtunk bemenni mert felújítás volt, de csak összejött. Miután feljutottunk oda ahol ki kell menni a tetőre ilyen átjáróba észrevettük, hogy egy drót darabbal levan zárva a kifele vezető út és mivel nem akartunk már zajt csapni ezért leültünk oda az átjáróba és dumáltunk meg csendben zenét hallgattunk egy darabig amikor Lizommal neki álltunk leszedni azt a drótot egy fogóval amivel elég sokat szenvedtünk, de csak kijutottunk ahol egy tócsa várt minket amibe sikeresen beledobtam a deszkám és bele is léptem ahogy mindenki más. Kint csináltunk egy két képet és elnézelődtünk és szemléltük ahogy beindul az élet a városba olyan fél 6 körül.

Lementünk a tetőről még sétáltunk egy picit és mivel a szar éppen készült belénk fagyni és már eléggé fáradtak voltunk azt a döntést hoztuk, hogy körülbelül 6 környékén elmegyünk haza. Szépen lassan elsétáltunk otthonunkba és ezzel lett vége a DLST Night Ride-nak.

kusz: Kép 045kusz: Kép 049

kusz: Kép 068kusz: Kép 072

kusz: Kép 079kusz: Kép 086kusz: Kép 095kusz: Kép 106kusz: Kép 132kusz: Kép 146kusz: Kép 151kusz: Kép 191kusz: Kép 198

.

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr181484034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása