Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Supernem

2009.10.18. 11:01 | Adávid | 5 komment

 Szasztok,

A péntek esténk nem akármilyen volt. Supernem koncert volt Sagramorban és persze mi is tiszteletünket tettük nem csak nekik, hanem az előzenekaroknak is akik a Látványnépség (dunaújvárosi), valamint a The Crybabies volt. Már az előzenekarokon is tomboltunk hát még mi volt Supernemen! Az ugrándózás és pgozás közepette néha elkezdtük csak úgy spontán üvöltözni hogy:- DLST! DLST! Mindenki csak nézett ránk mint skinhead a cigánygyerekre, mire Kusz elkezdte osztani egy pár embernek: -Ismered a DLST-t? -Nem!- hangzott a válasz.

Na mindegy... A buliban Kusz összeismerkedett egy csajjal, névszerint Barbi. Én is bemutatkoztam neki, de nem igazán értette hogy mi van mert be volta baszva. Tombolunk, pogozunk, ugrálunk, csápolunk, egyszer csak oldalra nézek, Kusz és Barbi egymás szájában turkál. Kis idő múlva balra nézek, Sid meg valami csaj szintén egymás fejét majszolják. Jött Supernem, hangosabban! Az üvöltözés közepette Sid odament Szabihoz (a frontember ha valaki nem tudná) és megkérdezte tőle hogy ismeri e Kovács Lajost. Aki látta a Jack Jack dvd-t vagy Supernem dvd-t az tudja mi ez. Színpadra fel, zúzás ezerrel. még durvább tombolás mint azelőtt. Kb hatszor eldőlt a mikrofon a helyéről és a hangfalak is majdnem felborultak.

Amikor a nagy debell állatok tankokként jöttek nekem, fontolóra vettem hogy esetleg ki kéne kászálódni egy kicsit a tömegből pihenni. De végülis maradtam. Még kb fél órát Bírtam ki, azután ki mentem a szélére. Eközben Tart megpróbálta megverni egy hülye, Sid meg Kusz surfözött. Én mindeközben megunva hogy folyamatosan engem szúrtak ki a legnagyobb vadbarmok és kaptam a legnagyob ütéseket, hátrafáradtam. Aztán -mivel a derékfájásom arra utalt hogy többet már nem ugrálok, egyedül meg minek álldogáljak a tömeg mögött- úgy döntöttem hogy hazamegyek.

 

 

 (trent_ bejegyzése következik)

bocs hogy ide irok, de mégegypostot hülyeségnek tartottam volna irni a koncert ügyben

nos az én szemszögömből kicsit furás volt az egész, mivel rendesen bekurtam és a sajátkis világomban másról aligtudva valamit voltam a koncerten
azegész a mozipresszóban kezdődött mikor is megérkeztem, és leültem vinyóékkal inni, vettünk sört mert 1 liter páleszt amit vittem zsebbe az kicsit durvásnak tűnt alapozás nélkül (1. motto: részegen mindent megiszik az ember)
hát a kedv jó volt de útnak indultunk a koncert felé, és a hely előtt alapoztunk tovább mivel látványszarság volt amit rühellünk, jött a következő banda itt már kb készen voltam mint a palacsinta ugyhogy ugy azthittem jön a supernem, felragasztottam a használt karszalagom ami sötétkék volt :D de nem baj mert tök besétáltam (ahogy dóri is karszalag nélkül,) nah és hát ott voltak a dlstés skacok, bár nem emléxem mi volt velük, vártam hogy vége legyen ennek a ratyi crybébiznek, és a páleszt ittuk mignem kézről kézre ment és végleg eltünt a kurva életbe :D (2. motto: hajdu tamástól behajtunk egy sört) anyway elkezdtem mindenkitől tarhálni mert levoltam égve és pestre kellet a hétvégén mennem, egy két sör egykét guszti :D nem számitott, fejesek a szinpadról, sid bátyja flevette sidet a nyakába, ez menő volt :D aztán valaki kitalálta asszem a doctor house( dóri barátja) hogy vegyenek fel, nah ez nem volt good idea mert hátra vittek ahol senki nem volt és emiatt lebaszódtam kb 2 méterről a picsámra. had ne mélyedje ka részletekbe mennyire jó volt hogy ugy erre asszem innom kelelt mégegy valamit :D azttudom hoyg ezután leültem és kitty odajött simogatni engem de volt nálam egy légycsapó és arrébb hesegettem, az este további részét nem mondom el, egyszer vége lett a koncertnek sajna, bár ha hosszab lett volna akkorse emlékeztem volna egy számra se, tanulság, ne igyál ennyit mert rosszat tesz a társas kapcsolatoknak :D
 

 

kusz: 7305 IMG 2554 nkusz: 7305 IMG 2526 nkusz: 7304 IMG 2632 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr651457548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szergei 2009.10.20. 19:12:34

második képen nikó hogyörül már:D:D:D

_trevor 2009.10.21. 14:29:21

most vettem észre milyen vastag a karja:OOO

trent 2009.10.22. 11:32:48

és őt fűzted te meg a vinyo? mert én talaj részegen is láttam hogy súlyos eset a csaj

_trevor 2009.10.22. 14:19:00

csak vinyo szórakozott vele:D

d_looserskaters 2009.10.23. 10:28:17

ne genyózzatok már, tök jófej nikó! :D ;)
süti beállítások módosítása