Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Yóóóó

2009.09.12. 11:54 | kusz | Szólj hozzá!

Üdv mindenkinek itt ismét Kusz jelentkezik sajna az elmúlt időszakban kevesebbet írunk hiszen elkezdödött a suli és kevesebbet is vagyunk lent sajna kevesebbet hülyülünk dehát itt a hétvége szóval ismét itt a hülyülés ideje szóval kezdjük is a pénteki nappal.

Én és Andrew kimentünk mozi elé deszkázni mivel Andrew-nak a barátnője koleszból tartott hazafele és a busz ott állt meg mozi elött ezért ott vártunk. Mivel Lizom is koleszból jön és ugyanott száll le a buszról ahol Andrew barátnője azaz Kitti, gondoltam megvárom Lizomot. Andew lelépett Kittivel és Lizom is sikeresen befutott, közbe Sid is megjön aki éppen pályára tartott, de valaki mondta neki, hogy én mozinál tartózkodom és odajött hozzánk. Egy darabig eldeszkázgattunk, Sid korizott aztán leléptünk Lizomhoz onnan meg ki pályára. Miközbe pályára mentünk filmes szövegeken gondolkoztunk hülyeség képpen mint például a NYUSZI VAGY MEKFLÁJ? a Vissza a jövőből címü filmből meg NEE CSAK A GOMBOKAT NE GUMICUKORBÓL VANNAK!!! a Shrekből meg sötöbö.:D

Kiértünk pályára játszottunk egy pár S.K.A.T.E-et Lizommal a játékok után eldeszgázkattunk Sid pedig bebujt az egyik negyedív alá és mikor gurultunt fel a mellette levő döntött falra kinézett onnan ilyesztegetés képpen és azt ordibálta kukucs xd elég poén volt ezek után felhívta regi sidet, hogy kijönne pályára. Regi kijött és hozott magával egy esernyőt amivel én eléggé elvoltam meg ha jól emlékszem Sid is szóval egy esernyővel a kezünkbe deszkáztunk aztán mikor már kezdett sötétedni elszabadultunk mi is és Jankó az egyik bringás ugrált egy jó párat és akármit csinált mi elkezdtünk üvöltözni meg mindent amit eltudtok képzelni, Sidnek még a hangja is elment azt ehez még csatlakozott Vinyó is egy másik bringás és eléggé elvoltunk így a nap vége fele, ordibáltunk, fa léceket tördeltünk szal fasza most így hirtelen más nemis jut eszembe.

Ez lett volna ez a pénteki nap remélem tettszett szevasztok:D

 

Kusz voltam:))

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr21376869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása