Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Apróbb hírek...

2009.08.06. 16:34 | d_looserskaters | Szólj hozzá!

Helló mindenki! Mától a www.gordeszka.lap.hu oldalról is eléritek a blogot ("Hazai oldalak" oszlopjának az alján) sőt bekerültünk a www.skateboarding.hu linkek menüpontja alá is, mindkét oldalnak köszönjük a bejutást és hát nincs megállás, megy egyfolytába a deszka hisz ilyen melegben csak deszkázni lehet. Remélem örültök, hogy egyre több helyről elérhetők vagyunk, de nyugalom emberek, mert ez még csak a kezdet. :)

A Lizom-csapat vidije továbbra is késik sajnos mert a technika ördöge mindig kifog rajtunk (pontosítva a youtube vidik alatti zenék letiltása), de hamarosan fent lesz, szóval kitartás mindenkinek, megsúgom megéri rá várni...

A DLST "nagyfilm" alapjai is folyamatosan készülnek, bár arra még több türelmet kell fordítanotok, mert úgy néz ki még az őszt is túl fogja csúszni hisz még rengeteg munka van hátra, rengeteg felvétel van folyamatban.

Most épp látogatóban van nálunk egy régi jóbarát, Erdősi Robi egyenesen Olaszországból akivel most egy hétig csapatjuk aztán tovább áll, ha minden igaz, vele is fogtok találkozni a DLST filmben pár trükk erejéig, remélem felspanoltam ezzel most mindenkit... :D

Szóval nincs más hátra, mint előre, kitartás deszkás arcok, hamarosan újra jelentkezünk, addigis jó dekkát mindenkinek!

                                                          Sid voltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr971292965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása