Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Shot of the Faszkalap

2009.07.31. 09:52 | kusz | Szólj hozzá!

Üdv ismét hölgyek urak kutyák macskák és egyébb lények akik ezt az izét olvassák!

A tegnapi napon szokás szerint lementünk én, Lizom, Sid, Andrew, de most azzal a céllal, hogy felvesszük nekem a Shot of the Ride videóm ami annyit takar, hogy leakartam ugorni a Boro lépcsőt 360 flipbe.

Találkoztunk 3kor Bánkinál én, Sid, Lizom és elmentünk Andrewért aki hozta a bass gitárját mivel neki most nincsen deszkája.

Ezek után kimentünk "Izom Rétre" ahol deszkázgattunk egy picit azt miután meguntuk becéloztuk a Boro lépcsőt, hogy felvegyük amit akarunk.

Lizom flippel próbálkozott én pedig ugye 360 flipel Andrew meg vette fel ezeket Sid pedig csak nézett és mondta a magáét.

Egy kis idő után azt vesszük észre, hogy egy nyomorék csávó ott áll a lépcsővel szembe egy ajtónál és bámul minket, gondoltam oda megyek és megkérem álljon alrébb pár lépést mert nem szeretném, hogy neki menjen a deszka erre ő felkapja a vizet és elkezd magyarázni, hogy miaz hogy neki aztmondjuk álljon alrébb fogta a zsemléit amit a kezében tartott felment és azt mondta várjatok csak mindjárt hozom a többieket, egy fél perc múltán vissza is jött egy magában gondoltuk, hogy a többi énjét lehozta egymagában dehát kitudja, oda állt a pofámba és elkezdte osztani az észt az elég büdös szájszagával. Aztmondta hívta a rendőröket itt lehetnek nemsoká, de igazából szerintem azt várta, hogy mikor húzzuk el onnan a csíkot, de sajnos ez nem jött össze neki mert mi azért is ott maradtunk. Vagy fél órát ott mondta a magáét míg ránem tért az erőszakra ahol már Sid és a többiek visszaszóltak a csákónak mert, hogy miaz hogy megakar ütni minket késöbb már az ablakból nézelödő öregasszony is csatlakozott a vitánkhoz meg egy járókelő csajszi is mire Lizom és Andrew megunta és elindult, hirtelen a nyomorék csávó is utánuk ment, de ő bement a lépcsőházba mi meg mentünk Lizomék után Siddel és irányt vettünk KP felé.

Marinál aki egy boltos és mindig nála vesszük az ásványvizet na meg a többi nép az alkoholos üdítőjét meg a dohányáruját találkoztunk Szaszával aki Lillával, Mimussal, és Klauval kempelt egy padon elmeséltük nekik a sztorit és odamentünk Marihoz ahol ott állt Tar és olyan hangja volt mint aki valami durva koncerten lett volna beszéltünk vele is lecsekkolta Lizom új lapját azt kiléptünk pályára.

Pályán kint volt Marci akinek a zsebében egy szájharmónika fityegett amire rögtön leis csaptunk és harmónikáztunk meg minden izé bizé:D deszkázgattunk ahogy szoktunk azt kellemes meglepetésünkre Lau is megérkezik a nagy semmiből egyedül és oda ül közénk mire leszólja a gatya viseletem.:D

Késöbb Lau kettő barátja is kijön pályára és eldöntjük, hogy felmegyünk egy tetőre garázdálkodni.

Elmentünk a tetőre vki szépen leült vki meg magasabb helyekre mászott a szebb kilátásért Lizom feladta a fényképezőjét és lőttem egy két képet mire észrevettem, hogy Regi kint van az egyik erkélyen és őt is le fotóztam és egy csávóka Regi felett pedig távcsővel figyel minket, neki meg Siddel meg mutattuk a valagunkat és leis mentünk, hogy ne legyen ebből is balhé mert mára már nem akartunk többet elég volt az a faszkalap csávó, ugyhogy lementünk elköszöntünk egymástól és elindultunk hazafele. Útközben egy ovódában vagy nemtom miben találtunk egy érdekes játékot ami rugókra van rögzítve és ilyen kör alakja van gyors bemásztunk és baromkodtunk még benne egyet aztán viszont utána ténleg hazamentünk:D

Image and video hosting by TinyPic

 

 

 

 

 

 

 

 

Kusz lettem volna:D


A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr611279136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása