Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Megjöttem!

2009.07.21. 10:30 | Adávid | Szólj hozzá!

 Helloszia mindenki.

Nos, a tegnapi napon érkeztem haza egy egy hetes táborból(nagyon fasza volt) és hát miért is ne, másnap már Kusszal és Siddel nyomultam lent az utcán. Állítólag nőztünk, de szerintem ez hülyeség. Végülis abból állt az egész hogy mindenféle csajt megnéztünk az utcán és max köszöntünk nekik. Ennyi volt a nagy csajozás.

Nade! Utunk újra izoM réTre vezetett. Nem is mi lennénk ha nem csináltunk volna hülyét magunkból mindneki szeme láttára. Kezdődött Kusz megcsöcsörészésével, majd reflexvizsgálat kulcstartóval, aminek az lett az eredménye hogy majdnem pofán kúrtunk egy csajt. Apródobáló bajnokság melyet Sid nyert, aztán jött a perec... Ez úgy kezdődött hogy a túlsó végen üldögéltek egy páran, az egyik közülük Sid régi "pajtija" volt, akit Sós Faszomtudjaminek hívtak. Sid elmesélte hogy régen mindig perecnek hívták. Elkezdődött a perecezés. Egyfolytában azt üvöltöztük hogy perec hátha a gyerek felfigyel rá, közben mit sem törődve azzal hogy a fél város hülyének néz. Hiába, ez a mi formánk.

A nap mondata: "Minden embernek szőrős." -Tóth Tamás (Sid)

Ezekkel a szavakkal búcsúzom.

Lizom Dávid Péter voltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr191258294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása