Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

A mozifal

2009.07.01. 12:25 | kusz | Szólj hozzá!

Kedves mindenki ismét egy DLST-s naphoz érkeztünk!

A tegnapelötti napon Andrew invitálására összeszedtünk pár deszkást és lementünk deszkázgatni egy sort. Nekem nem volt deszkám ezért Gara segítségét kértem akit délután fél 2kor kellett felkeltenem, hogy adja kölcsön a deszkáját amit kölcsön is adott xD.

Aztán olyan 4 körül az MMK-nál találkozott mindenki én, Andrew, Lizom, Marci, Tomi és hát volt aki elég sokat késett, de végülis sikeresen elindultunk. Első utunk a mozihoz vezetett ahol nem csináltunk semmit jóformán. Unalmunkban kitaláltuk hogy repesszünk végig a Vasmű úton. Úgy is lett. Aztán vissza is ugyanez. Majd megint a mozinál kötöttünk ki, ahol elkezdtük mozifalat ugrálni jó sok tanyálással amivel elszórakoztattuk az ottani népet (itt egy videó melyben vicces eséseinket láthatjátok). Lizom kezdetben egy 360 flipet próbált, de megunta és inkább ráállt a hardflipre, én eközben fakie ollie-t, majd fakie 360 ollie-t próbálgattam. Andrew pedig varial flippet. Ezek közben persze azért becsúszott egy S.K.A.T.E is köztem, Andrew és Lizom közt, amiből végülis Lizom került ki győztesen. A mozifalazás közben Marci illetve Tomi hazament, így már csak hárman maradtunk. Szenvedtünk még egy kicsit, ki-ki a maga trükkjével, végül - miután Lizom ideges lett és a pólóját is eltépte - elindultunk mi is haza. Ez lett volna a tegnapi napunk.

Itt van pár kép is amin deszkázgatunk illetve Andrew elé repül egy deszka meg ahogy Lizom pólótlanságban kiterült.:D

Kusz voltam (meg Lizom is segített egy kicsit nagyon:D)

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr941219836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása