Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Karácsony, Egy éves a DLST!

2009.12.24. 20:25 | d_looserskaters | Szólj hozzá!

üdv mindenkinek!

Elöszőr is boldog karácsonyt kívánnék mindenkinek és utólag boldog születésnapot kusznak (dec.22)! és bejelenteném hogy holnap lesz a nagy nap amikor is a mi kis drága csapatunk egy éves szülinapját tölti. élményekben teli volt számunkra ez az egy év, kellemes időket töltöttünk el és sok tapasztalatot gyűjöttünk ezalatt az év alatt együtt és reméljük hogy ez a jövőben is így fog folytatódni.

Köszönjük azoknak akik végig kísérték ezt az esztendőt velünk és reméljük hogy mindenki a jövő évben is velünk marad hisz még van ötletünk bőven a szórakozásunkra, a szórakoztatásotokra. És mivel én személy szerint már nem fogok írni ebben az évben bejegyzést, ezért mindenkinek eredményekben és jókedvben gazdag új évet kívánunk! A DLST nagy filmről csak annyit, hogy körülbelül minden videóanyagunk elveszett, kifogott rajtunk elég durván a technika ördöge, szóval jövő évtől kezdődhet újra minden az elejétől... az oldal is hamarosan minimális mértékben de frissül majd, érdemes oda is benéznetek! További jót fiatalság!

                                    Sid voltam a DLST TEAM nevében.

Dunanewcity Looser Skaters Team: DSCF2126

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr621621320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása