Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Visszatérés? Áhh...

2011.08.07. 23:10 | Adávid | Szólj hozzá!


 

...

2010.09.02. 20:53 | Adávid | Szólj hozzá!

Az a jól ismert hang amikor beleérkeztem a deszkába... reccs... és legszívesebben felkeltem volna a rossz álomból de sajnos nem tudtam. Pár hónap szabadságvesztés... ez az ítélet. Egyesek nem tudják elképzelni mekkora szabadságot és felüdülést jelent az a kis hajlított fa tálca... az a kibaszott hajlított fatálca... 

A ZŐSZ

2010.08.30. 23:20 | kusz | Szólj hozzá!

Mert Ő MEGCSINÁLTA!

2010.08.26. 10:50 | d_looserskaters | Szólj hozzá!

Nagy respect Vinyónak! Itt A videó! Élvezzétek...

 

Grrr

2010.08.22. 06:28 | kusz | Szólj hozzá!

Üdv kedves dlst olvasók örülök, hogy úrja itt vagytok amennyiben itt vagytok, de ha olvassátok ittvagytok:D Én elég fáradt vagyok és nem is otthonról írok most, nem is nagyon aludtam két napja, de ezek már személyes dolgok.

Semmi érdekes semmi extra nem történik a DLST köreiben csupán annyi, hogy nagyon kevesen tudunk deszkázni mivel eltört sokmindenkinek a deszkája a csapatban és pénz hiányba szenved a team így semmi extra érdekes nem történik.

Egy két hete elvoltunk sátorozni ami egy túlélő show is lehetett volna mivel pár dolgot kifelejtettünk példáúl a tűzgyújtáshoz szükséges anyagokat és tűz nélkül voltunk egész este így a kajánkat is nehézkesen(sehogy) sikerült elkészíteni szerencsére sátor volt amibe én már nem fértem be.

Az augusztus 26-ra tervezett DLST bemutató elmarad mivel deszka nélkül nem tudunk deszkázni sajnos. Ezúton szeretnénk a rendezőktől elnézést kérni meg persze aki elfáradt volna a bemutatóra.

Jelenleg OSG-re szeretne eljutni a team ezen ügyködünk, hogy minél kisebb legyen a költség.

De beszélve a múltról jövőről jöjjön a jelen! Ebben a pillanatba egy "házi buli" után vagyunk amin jól éreztem magam. Az egész úgy indult, hogy páran elindultunk páran Lindához akinél már egy kisebb tömeg gyűlt és várta hogy megérkezzünk és elkezdjünk bográcsozni amiben paprikás krumpli készült. Elég jó hangulat zene tánci, de a tűz itt is kifogott rajtunk és tüzet nem igazán tudtunk gyújtani de a végére sikerült és a paprikás krumpli is elkészült amiből jót lakmároztunk annyira hogy utána két hatalmas pizza is meglátogatta a bulit:D Gitározgattunk énekelgettünk beszélgettünk közben Lizom és Andrew is megérkezett a Rácalmás fesztről nem vágomxd akik elé ki kellett menni Lindával mert nem találtak volna ide. Szerencséjükre a pizzából még ők is falatozhattak. És most pontban mindenki alszik kényelmes ágyikókban, kivéve engem mert nekem megint nem jutott hely csak egy laptop:D

Kusz voltam:D

Switch

2010.07.28. 10:20 | kusz | 1 komment

Szevasztok emberek!

Nyugalom nem tüntünk el nem szüntünk meg csak egy picit elhanyagoltuk a blogolást amiben szerintem ez a rohadt nagy meleg közre játszott mivel pokoli lusták vagyunk és nagyon szétszortak, de igyekszünk pótolni.

Az én fejembe már ébredezik a King of the fuck your town 2 amit augusztus tájába szeretnénk megvalósítani kiváncsi leszek mi lesz belőle, aki nem tudná ez arról szól h lesznek gördeszkás csapatok és idióta feladatokat kapnak amit a városba teljesíteniük kell és ez tavaly elég zúzósra sikerült.

Szintén augusztusban pontosabban 26-án a DLST megtartja első bemutatóját a Széchényi István Gimnázium gólyatáborának a suli kosárlabda pályáján szóval ha tudtok jelenjetek meg és ohoooooozzatok majd nekünk.

Na de térjünk át a tegnapi napra amit én végig röhögtem, persze az érzést nem tudom éreztetni így blogon, de talán bele tudtok gondolni. Tegnap én Lizom Andrew lementünk deszkázni mivel beköszöntött a "normális" időjárás és gondoltuk most tudunk deszkázni is hát így is volt gondolom én, de kitaláltuk hogy tartsunk switch napot (mind utáljuk a switch trükköket) így hát elég furára sikeredett minden elég hülyének néztek az emberek ki röhögtek minket mi magunkat estünk keltünk. Bevezettünk egy switch skatet amibe már nem tudtam mit csinálni és hát Lizomnak is láttam a vesztét, de én kerültem ki győztesen, Andrew addig el ment átöltözni mert melege volt (persze ez bele telt több mint fél órába és fekete ruhába jött vissza) addig mi lizommal egy rendes skatet is beiktattunk. Mire Andrew visszatért elindultunk a nagy világnak persze switchbe első hely az édesanyám volt ahol megáltunk kinél nem tudtunk Monstert szerezni Andrew meg mamájától pogácsát így felmentünk színházhoz ahol találkoztunk Sidékkel(exDLST) akik szintén kiröhögtek minket. Aztán a színháznál levő színpadról ugráltunk switchbe természetesen ahol estünk keltünk szintén de semmi extra nem történt. Ezek után bevágódtunk a csöcshöz inni (aki nem városi ne kérdezze) Lizom meg a vele szembe levő DM lépcsőt benézte és át ment hozzá tudjátok mibe. Hát elég viccesen nézett ki ahogy lizom pici emberke és ott sétál gördeszkával a kezébe és vigyorog ránk sok ember között, meg táncikál és akkor még elindult a lépcsőre és elrontja, a deszkája meg kigurul a kocsik közé, de sebaj utána szaladt és úgy még a kocsik közöt dobott egy fs flippet szóval nyugodt volt. Visszatérte után kimentünk kp-ra ahol már megszokhattuk a bringások uralkodnak, de kint volt pár koris arc és az egyiktől dennis-től elkértem a koriját és mentem pár kört. Nagyot néztek mert nem tudták hogy be tudok droppolni korival az ívbe de hát az van, inkább visszatértem a deszkára. Benit ráállítottuk, hogy szerezzen még 30ft-ot mert annyit kellett, hogy vegyünk egy kis kobrát és olyan jól sikerült hogy még el is ment megvenni nekünk. Azt deszkáztunk egy pöppet egy kidobó szerűségen ahol andrew el is baszta a bokáját be is pipult rám mert nem vártam meg h felkeljen már rá is gurultam. Aztán kihoztak a bringás arcok egy íróasztalt amit a kidobó végére pakoltak azon toltunk egy manualt meg fiftit de nagyon megakarta adni magát mert szétrecsegte magát alattunk. Ezek után már semmi izgalmas nem történt, nem mintha ez is húú de izgalmas lett volna de gondoltam megosztom veletek. Na HEY!

Kusz voltam:D

GSD

2010.06.20. 12:08 | kusz | 3 komment

Hétfőn itt az idő emberek GO SKATEBOARDING DAY avagy a gördeszkázás világnapja, hétfőn mindenki deszkát fog és elindul gurulni szóval javaslom ti is tegyétek ezt fogjátok meg a gördeszkátok és irány guruljatok egy jót. Ha van kedvetek csatlakozzatok hozzánk és guruljatok a DLST-vel ha így vagytok a dologgal akkor 2-kor találkozzunk természetesen dunaújvárosban a mozinál és onnan szerte a városba fogunk gurulni ugrálni mindent amit csak deszkával lehet üdv.

Kusz

kusz: go-skateboarding-day

Uszodás

2010.06.13. 12:29 | Adávid | Szólj hozzá!

Szevasztok,

Tegnap előtti beszámolónk következik. 

Tegnapelőtt (pénteken) szokásunkhoz hűen elmentünk bal2-be dumálni, meg ilyenek, csak a szokásos. Nem részletezem hogy miket csináltunk ott, mert igazából lényegtelen (csúnya nyakkendő, léggitár, stb.). Léggitár után jön Sid hogy gyere má' gyorsan mer megyünk usziba. Mondom oké, menjünk. Odaértünk, kisebb tanácskozás után végülis bemásztunk, levetkőztünk, aztán -PLAZMAAAA!!! és csobbanás. A víz pont optimális volt, nem fagytunk szarrá és nem is volt meleg.

Kijött a portás bácsi aki egyébként full be volt baszva és mondta hogy menjünk el szépen. Nem keressük mi a balhét, úgyhogy úgy is tettünk.

Vissza bal2, ott megintcsak a punnyadás, emberek ide-oda, én meg csak ülök kb.

Pár részeg fószer jött az ötlettel hogy menjünk usziba. Mi meg: -Haver most voltunk...

                                                                           Ő meg: -Na persze...

Több se kellett, megint nekifutottunk a kalandnak, ezúttal kb 30-an, 40-en, köztük a jackhammer is aki nem hitte el hogy mi már voltunk.(jackhammer=nézzetek utána, de ne az elsődleges értelmét nézzétek, habár igazából leszarom)

Odaértünk, jackhammer-rel az élen próbáljuk fűzni a részeg portást, hogy hadd csobbanjunk még 1-et. Nemnemnemasztatnemlehet.... közben, mintha csak figyelem elterelés lett volna, a többiek már ugráltak be a vízbe. Kijött még egy embreke, aki nem volt részeg de megengedte hogy bemenjünk csobbanni. Na mondom isten ez az ember, már vetkőznék is, amikor is jött a yard... Fasza, na akkor go kifele, gondoltam és elkezdtem futni, Kusszal együtt. Végülis visszamentünk bal2-be, utána az uszi előtti szökőkútba pancsoltunk Szurmáékkal.

Végülis nagyvonalakban ennyi lett volna tegnap előtti napunk, képek hamarosan, amint megkapjuk őket a készítőiktől (EZ FELHÍVÁS HOGY KÜLDJÉTEK!!)

                                                                                     Lizom voltam és leszek is.

Fészbuk

2010.06.12. 18:15 | kusz | Szólj hozzá!

Helló emberek a DLST-t mátol megtaláljátok a facebookon. Csatlakozzatok és élvezzétek a jóidőt mi is próbáljuk és próbáljuk majd közölni veletek ahogy eddig tettük. Legyetek készen résen.

2010.05.21. 18:43 | Adávid | Szólj hozzá!

aaa, baszdmeg  lusta vagyok írni...

plazmaa

2010.05.04. 13:42 | trent | 1 komment

Ahoj, itt vagyunk 2010 május 4.én és egy fantörpillás hétvégét zártunk megintcsak, amiről készült egy kisebb adag videonyersanyag. Az egész történet egy távoli szombatról indult, Jocival találtunk egy bokorban egy botot, aki aztán kurvára megtetszett nekünk, mert olyan nagy hoyg lehet rajta forogni is meg minden, és gyantát is raktunk a tetejére, mint annak a dokinak volt a jurassic parkban. Mivel kalandjaik négyzetre emelődtek, a nap végére rájöttünk sétálgatva, midőn egy kutya jött bottal a szájában velünk szembe, hogy nem vagyunk egyedül! Milliók ragadnak botokat ebben a percben is a világon, és viszik A pontból B pontba, majd szépen lassan, a botok rengeteg tapasztalást, tudást és kalandot tudhatnak maguk mögött. Ugy gondoltuk, fogunk egy kamerát ráragasszuk A botra és... ennyi. Az új tvshow, a bot kalandjai, immár dupla arany dvdén.
Hát igy lett ez volna szombaton, ha nem bicóval jöttem volna otthonról.
A többit lessétek meg a vidiből, amit a petijegynek készitettünk ingyen szigetjegyért, én most megyek deszkázni


 

 

aloha

trent

Igorajánló:D

2010.05.02. 13:31 | kusz | 2 komment

Üdv emberek Kusz jelentkezik mert valami fantasztikus dolgot kell veletek megosztanom. Egy igazi mester ember akit Igor Presnyakov néven ismerhettek. Ő egy igazi gitár zseni egy szimpla gitáron eljátszik mindent a bass-t és dobot is beleértve mivel úgy csapja a gitárt mintha cukorka esne belőle és minél erősebben ütöd annál több jön ki. Igor képes transzformálódni hiszen a tegnapi napon találkoztunk vele madár formájában is na, de nem is jártatom a számat majd Igor megteszi helyettem. Csak annyit mondanék még, hogy egyszer valaki aztmondta Igor jobb, mint Chuck Norris:-O Nahát akkor türütütürüüüü

cső cipelés,futóverseny,b2.

2010.04.28. 22:40 | _Andrew | 2 komment

Ahogy a cím is mutatja elég jó volt a dlst hétvégéje:D.Kezdődött az egész egy pénteki ötlettel hogy milenne ha a csövet (amit a bicósok kint hagytak a bánkinál bemutató után...)elhoznánk a mi pincénkbe, hogy ne vigyék el.Kimentünk bánkihoz kusz lizom sch és én,de nem gondoltuk hogy ez a cső iylen dög nehéz:D.Lizom és kusz cipelte, én csak néztem és vittem a deszkákat:D. Sch röhögtette kuszt ami kb odáig fajúlt hogy minden 10méter után letették és visítás:D....kb 1órán belül lent volt a pinyóba a cső, elég érdekesen a falnak támasztva XD.Másnap 9.30-ra volt megbeszélve a találkozó mozinál(Kusz,Marci,én).Az volt terv hogy a futóversenyre (nevezési díj nélkül) belógva lehajtjuk a távot a futók közt:PBeálltunk mi is a rajthoz és indúltunk a futókkal kb a negyedéig együttmentünk de kusz lehagyott minket szokása szerint -.- :D.A végéhez érve bevárt minket Marcival,hogy együtt mennyünk át a célvonalon:P.Ott egy kopasz biztonsági őr üvöltött ránk, hogy száljunk le a deszkáról xD lényegében ennyi.Estére b2 volt megbeszélve ivászattal egybekötve:P(Kusz,Lizom,én).Utunk a kenguruba vezetett ahol megvettük kemény 520ft-ból a vbk-t:D:D.Deszka csattogást hallottunk a mozi felől és megnéztük mégis ki meri a lábát betenni a dlst területére:D Ahogy odaértünk kaptuk is a kérdést "itt mindenki deszkás?" kérdeztük miért?! "mert mindenki úgy öltözködik..." erre mi büszkén mondtuk, mi konkrétan deszkások vagyunk:P:D "akkor mutassatok valamit" és már 3 deszka a földön volt :D.Lizom kihívta S.K.A.T.E-elni a fő szekszárdit,és kunyúlt 1 pár cipőt is xD.Volt switch meg nollie trükk rendesen.Lizom bírta egy darabig de a srác eléggé tudott és így kiütötte,de azért odatette magát Lizom "Mr.Pécs" Dávid is.Lepacsiztunk velük és mire b2-be értünk szinte meg is ittam Lizommal a löttyöt:D.Beérve találkoztam Benivel akivel elégsokáig azt osztottuk ittas állapotban hogy az entájfleg a király meg a dlst xD.Kusz kedvenc sztorija az volt mikor Lettáért kiakartunk menni xD-Megláttam az ablakból és mondtam Kusznak hogy mennyünk ki érte.Pultnáltalálkoztam vele és köszöntem is neki,de ez nem esett le és tovább mentem egészen a bejáratig,ahol keresni kezdtem és eszembejutott, ja basszus neki köszöntem xD.Találkoztunk Eszterrel is akivel jót csocsóztunk:D.Kértünk Tökitől jó pár számot,amiket szinte sosem vártunk meg:D Közbe Lizom legurított még pár sört,ment a szokásos baromkodás.Fél 1 fele elindúltunk mozihoz,hogy Eszter haza tudjon menni taxival és utána mi is ezt tettük.

Most hétvégén bal2zésre készülünk a srácokkal és a drog ellenes futóversenyre(május 8.):D. Jön a jóidő, egyre több a hülyülés,így egyre több lesz a story is. Olvassátok a blogot minél gyakrabban.

                                                   

                   Andrew voltam,aki lehet qrva nagy pofont fog kapni xD.

DLST locsolkodás

2010.04.08. 00:31 | _Andrew | 2 komment

Idén mi is eleget téve a hagyománynak elmentünk locsolkodni DLST módra.Kusz volt a felelős az áldozati listáért,Gara szerzett az apjától 6 üveg szódát.(szeretnénk megköszönni a támogatást neki:D).A fényképekért én voltam a felelős.Megbeszéltük hogy Garánál találkozunk fél8kor amiből hát fél 9 lett hála nekem :D.Első áldozatunk Gota volt akit anyukája a mi kedvünkért keltett fel,szegény nemtudta mi vár rá,de végülis nekünk sikerűlt igazán felkeltenünk :D.Dorisz lett volna a következő célpont de nem nyitott ajtót.Elindúltunk a békébe, eszünkbe jutott még két ember de kudarc lett az eredménye.Az eső pont elkapott minket,de ha ez nem lett volna elég Garának köszönhetően még vizesebbek lettünk,ugyanis elejtette az egyik szódásüveget ami a lábaim közt ment egy kört ezért persze hogy az én gatyám lett a legvizesebb. . .köszi:D.Odaértünk Anniékhoz őt is meglocsolták a többiek és az anyukája behívott minket.Itt Lizom gondoskodott róla hogy az üdítőm mindig kellően fel legyen szódázva..:D Kezdtünk kifogyni ezért páran elmentek váltani.Következett Nikó aki nagyon durván kapott (erről még videó is van :D).Visszamentünk Doriszhoz ezúttal sikerrel is jártunk és hát ő fehérben is volt:D Tesója is kijött egy tál csokitojással valaki meglocsolta őt is,és hát szószerint hozzánk vágta a tojásokat :D.Szomszédba lakik Brenda akit elég nehezen de sikerűlt kicsalogatni.Ő is megkapta rendesen az adagját,ezért tovább is mentünk Vivihez ahol még a kutyát se hagytuk elhervadni.Utána a Rómaira mentünk,ahol Viki lett volna a következő, de nem igazán találtuk otthon.(őt igazából nem ismerem,de azt tudom hogy hamarosan bepótoljuk az elmaradást :D) Gara barátnője és tesója volt a soros.(szép dolog a szerelem :D)Pár házzal odébb Beát és Szanit támadtuk be,behívtak minket és itt is megvolt a jókedv:D Mikor indúltunk éreztem hogy valamire készülnek ezért siettem is a cipőmhöz:D Kuszon bosszút is áltak légfrissítővel xD.De kurva jó illata volt:D:D.Ezen a környéken még meglátogattuk Szaszát és Anicát is.Már csak két áldozat volt hátra Adri és Jenna személyében.Mikor őket is elrendeztük mindeki megállapította hogy egy nagyon jó és egyben fárasztó napon vagyunk túl és haza indúltunk.Jövőre is megcsináljuk ezt a napot és akik idén kimaradtak legközelebb duplán megkapják:D

Résztvevők:Kusz,Lizom,Gara,Sch(a vendég tag),Andrew.


kusz: DSCF4009kusz: DSCF4012kusz: DSCF4026kusz: DSCF4030kusz: DSCF4038kusz: DSCF4045kusz: DSCF4060kusz: DSCF4062kusz: DSCF4063kusz: DSCF4076kusz: DSCF4084kusz: DSCF4089kusz: DSCF4092

360 FLIP B***MEG!!

2010.04.04. 20:07 | Adávid | Szólj hozzá!

Tolltalaj

2010.04.03. 19:29 | kusz | 1 komment

Helló mindenki!

Ma volt a napja a nemzetközi párnacsata napnak ami itt Dunaújvárosban is lezajlott a DLST keze által voltak úgymond "viták" hogy meglesz e tartva vagy nem, de végülis megtartottuk és annak ellenére, hogy sok ember abban a hitben élt, hogy a csata elmarad egy kisebb tömeg azért összegyült és csatáztunk egy jót. Köszönet mindenkinek akinek eljött és remélem mindenki jól érezte magát várunk mindenkit jövőre is.

Aki készített képet, videót az eseményről azokat nagyon nagyon megköszönnénk elérhetőségek:  msn: kusz014@hotmail.com   ide jöhet e-mail is de az e-mail inkább ide: kusz@citromail.hu  előre is köszönjük.

Kusz írta:D

Nem is, mert Lizom

Hazudik mert babinéni volt:D

Egy f*szt, babinéni még mindig a népmesékben van

 

Párnacsata nap 2010

2010.03.31. 12:59 | kusz | 2 komment

Helló emberek!

Nemzetközi Párnacsata Nap lesz április 3-án, szombaton. Ezen a napon világszerte püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre valók.

Ha úgy gondolod, hogy a válságban helye van egy vidám párnacsatára, gyere oda április 3-án délután 4-re egy vagy több párnával a Dunaújvárosi Dózsa Mozi elé és várd a jelzést ami a csata kezdetét jelenti.

Igen igen a DLST idén Dunaújvárosban megszervezi a Nemzetközi Párnacsata napot amit minden évben szerte a világon megrendeznek és most idén a mi városunk is részt vesz ebben.

A szabályok:

1. puha párnát hozzál

2. csak párnás embert üss

3. a szemüveged vedd le

4. a párnacsata addig tart, ameddig tart

Akkor röviden ismét:

Dunaújváros, Dózsa Mozi, 2010. Ápr. 03. 16:00 (jó hogyha 15:45 körül ottvagy) Párnát hozz. Ha valami kérdés merülne fel: kusz014@hotmail.com

Ki írtak minket a hivatalos nemzetközi illetve magyar párnacsata nap oldalon itt megtekinthetitek:

www.negyedikkoztarsasag.hu/akciok/38

www.pillowfightday.com/

(Önkéntes vállalkozókat várunk akik párnacsata után segítenének a takarításban)

Kusz voltam.

+ 1 jó hír.

2010.03.29. 22:08 | d_looserskaters | 2 komment

kijelentem, hogy én, Siduvius Panicus ezennel végleg elhagyom a DLST-t. ezt azzal okolnám, hogy a deszkázást szinte nagyon minimálisra csökkentettem, már csak közlekedés segítőnek használom (kevés időm miatt is) és egyéb konfliktusok miatt is. De az élet megy tovább és reméljük, hogy attól mert én alapítottam ezt az egész Team-et attól még nem én vagyok a szerves része az egésznek és a blog él tovább nélkülem is. A fiúk nagyon találékonyak és hiszem azt hogy nélkülem még jobban elfognak boldogulni. A kilépésemről már sokszor gondolkodtam de azt hiszem ez volt az a nap amikor nem csak gondolni kellett rá hanem cselekedni. És ti ettől még ne feledjétek el nézni továbbra is az oldalt, mert a fiúknak vannak még ötleteik bőven arra, hogy hogyan is szórakoztassanak el benneteket.

további jót, sziasztok!

U.I.: az oldal még mindig él azt is érdemes nézni: www.dlst.atw.hu

supernem 2010

2010.03.19. 09:05 | trent | Szólj hozzá!

Légggggggitár?!

2010.03.14. 10:31 | kusz | Szólj hozzá!

Helló helló egyszer volt hol nem volt elég rég volt, hogy már írtam ide épp ezért eljött az idő, hogy Kusz ismét írjon. Lassan beköszönt a tavasz és mi is megindulunk újra jönnek a jobbnál rosszabb bejegyzések amiket olvashattok.

Vajon van annak oka, hogy most én itt írok? Van! A DLST megint alakított a tegnapi napon, de ne szaladjunk rögtön oda elöbb nézzük az elötte történteket.

A pénteki napon kis városkánkba ismét elugrott ide a Supernem, hogy toljunk számunkra egy orbitális bulit amin természetesen a DLST nagy része részt is vett mert hát miért ne szeretjük a Supernemet szerintem nem is kell részleteznem jó és surfben gazdag bulira sikeredett ami le is fárasztott minket egy pöppet, de mi ezel nem törödve átmentünk bal2-be még egy picit elszórakoztatni magunkat aztán haza léptünk tudván, hogy a szombati napon városunk kedvenc ska együttese lép fel a Pentele Ska Club.

Szombaton este 9 körül mentünk Zártosztályba ahol előszőr voltam úgy, hogy bulin a Pentele lezavart egy családias koncertet amit "letáncikáltunk" elég gyöszösen mert hát nem volt bennünk sok energia. Ezek után átmentünk bal2-be ahol Sid testvére Zoli "Töki" rock disco-t tartott aminek a keretein belül volt egy léggitár verseny amire persze a DLST is nevezett Tar, Sid, Kusz formációban Sidék gitároztak én pedig beültem a képzeletbeli dob cuccom mögé és toltam az ipart. Az egész 11 körül kezdődött mi léptünk fel elsőként Nirvana - Heart-Shaped Box címü szám alá toltuk a képzeletbeli koncertünket ami szerintem a lent "tomboló" népnek tetszett a srácok leugráltak a tömegbe ott gitároztak Tar még egy sörös üveget is széttört én meg csak hadonásztam a dobverőkkel amik ott se voltak a kezembe, de a végén még is csak bedobtam a tömegbe. Volt még egy másik légzenekar akik szembe szálltak velünk ők egy Pantera számot toltak el nekem eléggé tetszett kapták ők is a tapsvihart, de a végén csak az nyerhetett akinek a legjobban tapsolt a közönség és azok szerencsére mi voltunk! Igen a DLST megint alakított! Egy üveg pezsgőt nyertünk amit szépen meg is iszogattunk megkínáltuk a másik csapatot és így szépen lassan el fogyott én meg haza mentem így az este többi részét nemtudom.

TÁRÁRÁÁÁ

Kusz voltam:D