Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Uszodás

2010.06.13. 12:29 | Adávid | Szólj hozzá!

Szevasztok,

Tegnap előtti beszámolónk következik. 

Tegnapelőtt (pénteken) szokásunkhoz hűen elmentünk bal2-be dumálni, meg ilyenek, csak a szokásos. Nem részletezem hogy miket csináltunk ott, mert igazából lényegtelen (csúnya nyakkendő, léggitár, stb.). Léggitár után jön Sid hogy gyere má' gyorsan mer megyünk usziba. Mondom oké, menjünk. Odaértünk, kisebb tanácskozás után végülis bemásztunk, levetkőztünk, aztán -PLAZMAAAA!!! és csobbanás. A víz pont optimális volt, nem fagytunk szarrá és nem is volt meleg.

Kijött a portás bácsi aki egyébként full be volt baszva és mondta hogy menjünk el szépen. Nem keressük mi a balhét, úgyhogy úgy is tettünk.

Vissza bal2, ott megintcsak a punnyadás, emberek ide-oda, én meg csak ülök kb.

Pár részeg fószer jött az ötlettel hogy menjünk usziba. Mi meg: -Haver most voltunk...

                                                                           Ő meg: -Na persze...

Több se kellett, megint nekifutottunk a kalandnak, ezúttal kb 30-an, 40-en, köztük a jackhammer is aki nem hitte el hogy mi már voltunk.(jackhammer=nézzetek utána, de ne az elsődleges értelmét nézzétek, habár igazából leszarom)

Odaértünk, jackhammer-rel az élen próbáljuk fűzni a részeg portást, hogy hadd csobbanjunk még 1-et. Nemnemnemasztatnemlehet.... közben, mintha csak figyelem elterelés lett volna, a többiek már ugráltak be a vízbe. Kijött még egy embreke, aki nem volt részeg de megengedte hogy bemenjünk csobbanni. Na mondom isten ez az ember, már vetkőznék is, amikor is jött a yard... Fasza, na akkor go kifele, gondoltam és elkezdtem futni, Kusszal együtt. Végülis visszamentünk bal2-be, utána az uszi előtti szökőkútba pancsoltunk Szurmáékkal.

Végülis nagyvonalakban ennyi lett volna tegnap előtti napunk, képek hamarosan, amint megkapjuk őket a készítőiktől (EZ FELHÍVÁS HOGY KÜLDJÉTEK!!)

                                                                                     Lizom voltam és leszek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr642078114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása