Üdv a DLST blogon!:D:D

Köszöntünk mindenkit a Dunanewcity Loser Skaters Team(DLST) blogján.

Gyerekszáj

  • Adávid: mellesleg ha minden jól megy akkor még videót is sikerül felrakni... (2010.07.28. 10:39) Switch
  • kusz: ja sajna elmossa az eső.:/ (2010.06.21. 12:11) GSD
  • Gabooka: Legalább jól smárol a csajszika? (2010.06.09. 14:08) Koncertes hétvégés
  • kusz: gecijóó a vidi:D tied a jegy tar!:D (2010.05.04. 19:50) plazmaa
  • kusz: kezdjünk el imádkozni h ne tudja meg:D (2010.05.03. 21:57) Igorajánló:D

Koncertes hétvégés

2009.11.23. 22:39 | d_looserskaters | 1 komment

ez a hétvége egész jól sikerült a fél DLST brigádnak legalábbis az én szememben nagyon is bár sok részletre nem emlékszem, de amire igen azt leírom.

az egész pénteken kezdődött. ska buliba készülődtünk, kicsit elkéstünk, de azért még így is időben érkeztünk meg Kusszal. Bementünk terminálba, elég kevesen voltak, a koncert elkezdődött, hangulat a földön. Aztán megjött az égi imánkra a válasz, megjelentek Tarék, a hangulat méker banda másik fele. Pacsi, beálltunk előre és nem sokkal érkezésük után már ment is a kavalkád. Pogó ezerrel na meg persze tánc. Az első zenekar ugyebár a Purgatórium nevű ska-szerű zenekar volt, elég jó nyomták, hamar befűtöttek nekünk. Egy kis baleset kivételével hatalmas koncert volt (bocsi Tar)!

vége lett az első zenekarnak, kunyultunk pár matricár, leültünk és Tar észrevette, hogy a Purgatórium zenekar női énekese magányosan üldögél a túloldalon. Fogadott Verával (aki Tarékkal jött már elég részegen a koncert elején), hogy ha besmárolja az énekescsajt, akkor kap egy sört. mindenki röhögött hisz senki nem gondolta volna hogy megteszi, de aztán nagyot bámultunk, mert megcsinálta és Tar rögtön ment is a sörért ami útközbe átváltozott VBK-vá de semmigáz, Verának akkor már mindegy volt mit iszik. :D

Elkezdődött a következő zenekar, a Testi Egyenleg Ska Kollektíva. na ők is odabaszták elég durván a rezet(rézfúvósra gondoltam). olyat alkottak, igaz hogy kevesen voltunk, de mindenki aki ott volt az táncolt. hatalmas őrjöngés alakult ki ott. egy Tüske nevű elég extrém arc néha felment és énekelt egy-egy számban, de ő is velünk tombolt. néha amikor kedve szottyant a szaxofonosnak akkor lejött a színpadról be közénk és vagy körbe futottuk vagy pedig vonatoztunk úgy hogy ő volt elől. nagyon családias hangulat volt, mindannyian élveztük.

Az utolsó számnál szétosztottak egy halom CD-t, aminek mi csak jobban örültünk(én a gitáros pengetőjét is elkunyultam). amikor vége lett az egésznek, leültünk egy kicsit pihizni aztán Tarral benéztük a flippert és felesbe játszottunk. hamar legurultak a golyók szóval hamar vége lett a játékunknak.  aztán vinyóval észrevettük hogy az autós gép megy úgy hogy nem dobtunk be pénzt szal nekünk sem kellett több, nyomtunk egy deathmatch-et multiba. aztán annak is vége lett elég hamar szóval nem volt más hátra minthogy elinduljunk hazafelé.

másnapra megint kinéztünk magunknak egy bulit. még hozzá egy horror punk bulit. elindultam egyik deszkás haverunkkal, bencével sagramorba, de előtte mozipresszóba benéztünk hátha ott vannak az arcok, de aztán később kiderült hogy a többiek már ott vannak buliba. ott volt tar, vera és utánunk jött vinyó aztán megjelent a kusz-lizom páros is. egy kicsit várni kellett mert még nem kezdtek, addigis alapoztunk. aztán kezdett az első zenekar, a Murders Coming Back.

egész jó kis zenéket játszottak, nagy része a számaiknak Misfits feldolgozás volt, aminek mi nagyon örültünk. bár a kinézetük elég vicces volt de hát ez legyen a legkisebb gondunk. nagyon jól nyomták az ipart, tisztelet érte. első zenekar koncertje közepe felé megjelent pár kópé akik erősködni akartak és hát pogóba elég nagyot csaptak.

vége lett az első zenekarnak és kusz büszkén mutatta, hogy úgy pofán baszták hogy a foga kilyukasztotta az ajkát. a másik zenekar hamarosan el is kezdte, akik a Living Dead Army névre hallgattak. ennek a koncertnek csak a közepéig maradtak kb kusz meg lizom. ez a zenekar az előzőhöz képest jóval idősebb tagokból álltak és jóval nagyobb is volt a szájuk, de szó ami szó még ők is elég jól zenéltek. itt is nagy pogó és itt bence is megunta már azt atom pogósokat szal szétcsapott köztük, utána már nem is nagyon pogóztak. a basszerosnak elszakadt a húrja, és amíg cserélt húrt, addig mi üvöltöttük a mikrofonba a Dead Kennedies - California Über Alles-t ami még tetszett is a zenekarnak. a húrcsere alatt még elnyomtak egy-két számot aztán bassz meg húrozása után, nyomták tovább a dolgokat. ők is elég hamar végeztek.

Leültünk kicsit pihenni és kaptunk a LDA gitárosától egy-egy kitűzőt, azzal a mondattal spékelve, hogy "rakjátok nyelv alá, nagyot üt!". nem volt annyira vicces, de mi azért jól vettük a poént. Nem sokkal később kezdett a következő és egyben utolsó zenekar, a Gravestalkers. nem volt mikrofonállványuk ezért celluxal egy cin állványra erősítették a mikrofont. hát elég vicces kinézetük volt és ahogy későb kiderült, a zenéjük is az. feléig elég sokan tomboltunk, aztán kezdett apadni a tábor és a legvégén már szinte én meg a Tar voltunk csak a faszagyerekek a vidéken.

vége lett ennek a zenekarnak is, minden zenekarban levő taggal beszélgettünk egy kicsit, aztán elköszöntünk és elindultunk még egy kicsit csavarogni(én, tar, vinyó, bence). benéztünk mozi presszóba ami még csodával határos módon nyitva volt. beültünk egy kicsit inni-cigizni, aztán ahogy befejeztük ezt a tevékenységet elindultunk a béke téri büféhez, ahol mindenki bekajált kivéve én mert én nálam nem volt pénz meg kajálhatnékom sem nagyon volt. Tar kajajeggyel fizetett, bence beszállt, vinyó meg egyfolytába azon filózott hogy mi lehet a sajttal töltött feliratú szenyában, végül bevállalta. büfé előtt találkoztunk, egy csajjal aki ráköszönt a tarra mert hogy ő ármin excsaja, de kurvára nem vágta egyikünk sem hogy ki ő. aztán elindultunk büfétől vissza a mozihoz mert tar ott hagyta a bringáját. aztán még sétálgattunk egy kicsit, végig minden szarról beszéltünk, aztán mindenki szétszéledt, elindult mindenki haza.

asszem ennyi volt, legalábbis én erre emlékszem. :D mindenesetre jókis hétvége volt, ilyen kéne mindig.

                                         Sid vagyok akit szarrá pogóztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://dlst.blog.hu/api/trackback/id/tr501547697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabooka 2010.06.09. 14:08:36

Legalább jól smárol a csajszika?
süti beállítások módosítása